ကန္စြန္းဥပန္ကိတ္
ၾကက္ဥ ၂လံုး
ကန္စြန္းဥျပဳတ္ (သို႔) ငွက္ေပ်ာသီး ၁လံုး (သို႔)မုန္လာဥနီ (သို႔)ေရႊဖရံုသီး ႏွစ္သက္ရာ ထည့္လို႔ရပါတယ္
ေပါင္မုန္႔ အျဖဴ ၂ခ်ပ္
သၾကားထမင္းစားဇြန္း တစ္၀က္
ႏို႔ မႈန္႔ (သို႔) ႏြားႏို႔ လၻက္ရည္ပန္ကန္တလံုးစာ
အားလံုးကို ေဖ်ာ္စက္နဲ႔ေမႊပါ
ခပ္ပ်စ္ပ်စ္ေလးရရင္
ဒယ္အိုးကိုမီးေအးေအးနဲ႔အပူေပးေထာပတ္ဆီအနည္းငယ္သုတ္ၿပီး
မုန္႔ႏွစ္ေလးေတြကို တဇြန္းခ်င္းအေနေတာ္အ၀ိုင္းေလးေတြထည့္ၿပီးေၾကာ္ေပးရပါတယ္
မီးေအးေအးနဲ႔ေၾကာ္ရပါမယ္ ေထာပတ္ဆီကိုအိုးကပ္ရံုသာထည့္ရပါမယ္
ကန္စြန္းဥျပဳတ္ (သို႔) ငွက္ေပ်ာသီး ၁လံုး (သို႔)မုန္လာဥနီ (သို႔)ေရႊဖရံုသီး ႏွစ္သက္ရာ ထည့္လို႔ရပါတယ္
ေပါင္မုန္႔ အျဖဴ ၂ခ်ပ္
သၾကားထမင္းစားဇြန္း တစ္၀က္
ႏို႔ မႈန္႔ (သို႔) ႏြားႏို႔ လၻက္ရည္ပန္ကန္တလံုးစာ
အားလံုးကို ေဖ်ာ္စက္နဲ႔ေမႊပါ
ခပ္ပ်စ္ပ်စ္ေလးရရင္
ဒယ္အိုးကိုမီးေအးေအးနဲ႔အပူေပးေထာပတ္ဆီအနည္းငယ္သုတ္ၿပီး
မုန္႔ႏွစ္ေလးေတြကို တဇြန္းခ်င္းအေနေတာ္အ၀ိုင္းေလးေတြထည့္ၿပီးေၾကာ္ေပးရပါတယ္
မီးေအးေအးနဲ႔ေၾကာ္ရပါမယ္ ေထာပတ္ဆီကိုအိုးကပ္ရံုသာထည့္ရပါမယ္
No comments:
Post a Comment