လာေရာက္ၾကသူေတြေရာ မလာနိုင္သူေတြပါ မဂၤလာအေပါင္းနဲ႔ ျပည့္စံုၾကပါေစ

Saturday, August 12, 2017

ပဲေက်ာ္


မိမိႀကိဳက္ရာအေၾကာ္မႈန္႔ကိုဆန္မႈန္႔ရဲ႕တဝက္ထည့္ပါ။
ဆားအနည္းငယ္၊ေက်ညက္ေအာင္ေထာင္းထားတဲ့ဂ်င္း၊ၾကက္သြန္ျဖဴတို႔ထည့္ေရေႏြးေႏြးသုံးၿပီးနံွ႕ေအာင္နယ္ၿပီးတနာရီခန္႔ႏွပ္ထားပါ။
ေရ တညစိမ္ထားတဲ့ကုလားပဲကိုအဆံေပ်ာက္သည္ထိျပဳတ္ပါ။
ပဲေၾကာ္အတြက္မုန္႔ႏွစ္ရည္မပ်စ္မက်ဲေဖ်ာ္ၿပီးကုလားပဲနဲ႔ေရာေမႊပါ။
ဆီမ်ားမ်ားကိုအရမ္းမပူေစတဲ့အေျခအေနမွာပဲနဲ႔မုန္႔ႏွစ္ရည္အခ်ိဳးအစားမွ်မွ်တတယူၿပီးဆီထဲထည့္ေပးရပါမယ္။ပဲရည္ထည့္စဥ္မီးပိတ္ထားပါ။
ထည့္ၿပီးပါကမီးျပန္ဖြင့္ၿပီးအပူျမႇင့္ၿပီးေၾကာ္ပါ၊
တုတ္ခၽြန္ရွည္(၂)ေခ်ာင္းသုံးပါ။ပိုအဆင္ေျပအသုံးတည့္ပါတယ္။
တဖက္တခ်က္အျပန္အလွန္ေရႊဝါေရာင္သမ္းသည္ထိေၾကာ္ၿပီးဆီစစ္စကၠဴ(kitchen towel)ခံထားတဲ့ဘန္းထဲထည့္ဆီစစ္ထားေပးပါ။
ဆီထဲမုန္႔ႏွစ္ရည္ထည့္ပုံအဆင့္ဆင့္ကိုပုံေတြနဲ႔ရွင္းျပေပးထားပါတယ္။

No comments:

Post a Comment