လာေရာက္ၾကသူေတြေရာ မလာနိုင္သူေတြပါ မဂၤလာအေပါင္းနဲ႔ ျပည့္စံုၾကပါေစ

Sunday, August 20, 2017

ပုဗြန္ခ်ဥ္

Thet Thakhin added 2 new photos — feeling joyful with Eliza Pru.
24 minsMuar, Malaysia
င္ဆားနယ္ပါ့
မယ္ ထမင္းပူပူထည့္နယ္ ျပီးဖန္ပုလင္းထဲထည့္သိပ္
ပါ အေပါ ္က ဖက္အုပ္ျပီး တူဒုတ္တံလိုသလိုခ်ိဳးျပီး
ဂုတ္နွိပ္ဖိထားပါ ပန္းကန္တခုမွာေရပါရုံထည့္ျပီး
ပုဇြန္ပုလင္းကိုေမွာက္ထားေပးပါ ၄ရက္ေလာက္ဆို
အေရာင္ရဲလာပါျပီ အဲ႕ဒီအခါ လိုသေလာက္ထုပ္စား
ျပီးေရခဲေသတၲာေအာက္ဖက္မွာထည့္သိမ္းစားပါ
ဆိုးေဆးမပါ သဘာဝမို႕က်န္းမာေရးနဲ႕ညီညြတ္ပါတယ္
အသားခ်ဥ္လုပ္တဲ႕အခါလည္းေဝမ်ွေပးပါ့မယ္
ဒါက ပထမအျကိမ္စမ္းလုပ္ျကည့္တဲ႕ရလာဒ္ပါ

No comments:

Post a Comment