စားၿမိန္ဖြယ္ရာ ပ်ိဳ႕လက္ရာ added 4 new photos.
ျမစ္ငါးတန္(သို႔)ကကတစ္ အေကာင္ႀကီးသားကို အေရခြံႏႊာ
ေရေဆး သန္႔စင္ ေရစစ္ ၿပီး...
လုံးပတ္လက္တစ္လုံးခန္႔ အရွည္၃..၄..လက္မေလာက္ အရွည္လိုက္ေျမႇာင္း လွီးပါ...
ဆား..သၾကား..ဟင္းခတ္မႈန္႔ ထည့္..
ငရုတ္ေကာင္းမႈန္႔ အနည္းငယ္ထည့္နယ္ၿပီး
နာရီဝက္ခန္႔ ႏွပ္ထားပါ...
ၿပီးလ်င္ ပန္းကန္ထဲ ၾကက္ဥ၂လုံးေဖာက္ထည့္ ခေလာက္ထားပါ...
ေရေဆး သန္႔စင္ ေရစစ္ ၿပီး...
လုံးပတ္လက္တစ္လုံးခန္႔ အရွည္၃..၄..လက္မေလာက္ အရွည္လိုက္ေျမႇာင္း လွီးပါ...
ဆား..သၾကား..ဟင္းခတ္မႈန္႔ ထည့္..
ငရုတ္ေကာင္းမႈန္႔ အနည္းငယ္ထည့္နယ္ၿပီး
နာရီဝက္ခန္႔ ႏွပ္ထားပါ...
ၿပီးလ်င္ ပန္းကန္ထဲ ၾကက္ဥ၂လုံးေဖာက္ထည့္ ခေလာက္ထားပါ...
ကိုရီးယား အေၾကာ္မႈန္(city mart တြင္ရပါသည္)..
ပန္းကန္ျပားထဲထည့္..ေပါင္မုန္ ေျခာက္မႈန္႔ကို
သပ္သပ္ ပန္းကန္ျပားထဲထည့္..
ငါးအသားေခ်ာင္းကို အေၾကာ္မႈန္နဲ႔လူးပါ..
ၿပီးလ်င္ ၾကက္ဥခေလာက္ထားတဲ့ပန္းကန္ထဲ ႏွစ္လိုက္ပါ...
ၿပီး ေပါင္မုန္ေျခာက္မႈန္နဲ႔ အသာလွည့္ လူးလိုက္ပါ..
ၿပီးလ်င္ ဆီကို ပြက္ေအာင္တည္...ငါးအသားထည့္ခါနီး
မီးပိတ္ ၿပီးထည့္ပါ...ၿပီးလ်င္ မီးျပန္ဖြင့္ ၿပီး
မီးေအးေအးနဲ႔ေၾကာ္ပါ....
ပန္းကန္ျပားထဲထည့္..ေပါင္မုန္ ေျခာက္မႈန္႔ကို
သပ္သပ္ ပန္းကန္ျပားထဲထည့္..
ငါးအသားေခ်ာင္းကို အေၾကာ္မႈန္နဲ႔လူးပါ..
ၿပီးလ်င္ ၾကက္ဥခေလာက္ထားတဲ့ပန္းကန္ထဲ ႏွစ္လိုက္ပါ...
ၿပီး ေပါင္မုန္ေျခာက္မႈန္နဲ႔ အသာလွည့္ လူးလိုက္ပါ..
ၿပီးလ်င္ ဆီကို ပြက္ေအာင္တည္...ငါးအသားထည့္ခါနီး
မီးပိတ္ ၿပီးထည့္ပါ...ၿပီးလ်င္ မီးျပန္ဖြင့္ ၿပီး
မီးေအးေအးနဲ႔ေၾကာ္ပါ....
#ဘိတ္အခ်ဥ္ရည္#
ABCပဲအခ်ိဳရည္ကို အေနေတာ္ ပန္းကန္ထဲထည့္
သၾကား အနည္းငယ္ထည့္..သံပုရာရည္ အနည္းငယ္ထည့္
ၾကက္သြန္ျဖဴ ငရုတ္သီးစိမ္း ပါးပါးလွီးထည့္
ေရာသမေမႊပါ...
Chili sault နဲ႔လည္း တြဲဖက္သုံးေဆာင္ႏိုင္ပါတယ္..
ABCပဲအခ်ိဳရည္ကို အေနေတာ္ ပန္းကန္ထဲထည့္
သၾကား အနည္းငယ္ထည့္..သံပုရာရည္ အနည္းငယ္ထည့္
ၾကက္သြန္ျဖဴ ငရုတ္သီးစိမ္း ပါးပါးလွီးထည့္
ေရာသမေမႊပါ...
Chili sault နဲ႔လည္း တြဲဖက္သုံးေဆာင္ႏိုင္ပါတယ္..
မႏြယ္လည္း သူမ်ားလုပ္တာေလးေတြ..လိုက္ၾကည့္ၿပီး
စမ္းသပ္လိုက္တာ...အရမ္းေကာင္း..
စမ္းသပ္လိုက္တာ...အရမ္းေကာင္း..
No comments:
Post a Comment